Șoferii din Botoșani, revoltați de starea drumurilor cheamă autoritățile la discuții. „Răbdarea noastră a luat sfârșit”

Sătui de starea proastă a drumurilor din județul Botoșani, dar și de lipsa de reacție a autorităților, mai mulți botoșăneni recurg la o formă de protest pașnică, după cum le permite situația pandemică. Oamenii se vor aduna pe 16 martie, de la 08.30, în centrul localității Hlipiceni.

„Ne vom aduna pentru a discuta împreună, pentru a găsii soluții alternative decât tipului de protest obișnuit. Deplasarea protestatarilor la Botoșani nu mai este de actualitate. Administratorul drumului poate veni însuși împreună cu autoritățile județene și a luat act de situația stării drumurilor. Consider că răbdarea noastră a luat sfârșit!. Nu mai putem circula în aceste condiții! Avem nevoie de sprijin și soluții imediate, facem apel la autoritățile centrale, sunt sigur că vom găsii soluții imediate, nu mai putem străbate această trasesu de junglă spre civilizație! Suntem oameni”, spune unul dintre organizatorii acțiunii, Dumitru Cristian Andrioaei.

Oamenii sunt nemulțumiți că de la ultimul protest nu s-a făcut absolut nimic.

One thought on “Șoferii din Botoșani, revoltați de starea drumurilor cheamă autoritățile la discuții. „Răbdarea noastră a luat sfârșit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *