FOTO El este Viorel, adolescentul din Botoșani care vrea din tot sufletul să meargă la școală, dar nu are bani de navetă. Vestea care l-a făcut să plângă de fericire

Viorel este un tânăr de 16 ani din satul Șipoteni, comuna George Enescu, care a trecut prin multe până la vârsta sa. Este crescut de tată dintr-o pensie de urmaș de la mama sa, care a murit acum 4 ani. Mai mult decât atât, la scurt timp după ce s-a prăpădit cea care i-a dat viață, acestora le-a luat si casuta foc, iar Primăria le-a dat o casă batraneasca unde sa poata locui. Viorel merge la liceu și nu oricum, ci cu drag, cu dorință de a învăța. Vrea să își clădească un viitor bun, iar pentru asta știe că are nevoie de școală. Nu îi este ușor, mai ales că plătește luna aproape 300 de lei numai pe navetă, o sumă poate mică pentru unii, dar pentru el este extrem de mare.

Vestea că atunci când va face 18 ani va putea face școala de șoferi gratuit l-a emoționat până la lacrimi pe adolescent.

Am povestit cu el, am râs și mi-a spus cat de mult isi doreste sa termine școala de mecanic auto fiind elev în clasa a-9-a și pentru aceasta are nevoie de bani pentru naveta lunar undeva la 250-300 ron.Apoi i-am oferit cadouri pline cu de toate venite tocmai din sudul Italiei (telefonul mult visat, 50 euro- bănuți pentru aproape o luna de naveta, hainute noi, alimente și tot ce era necesar pentru el. Bucuria și uimirea lui Viorel a fost de nedescris când a auzit că cineva de la o depărtare atât de mare se gândește chiar la el și vrea sa-l ajute să poată finaliza studiile și să aibe un viitor. Le-a mulțumit din inima celor două doamne ( mama și fiica)-Doinita Andronic și Daniela Corina Tatarasanu care au decis sa-l ajute. Am smuls o lacrimă de fericire de la Viorel când a auzit că Școala de Șoferi Auto Expres Dorohoi prin domnul Ciprian Lucian Oborocianu și Ovidiu Ciuclea ii va asigura școală de Șoferi Gratuit și în plus domnul Daniel Toma-Gradinaru ii va oferi un loc unde sa faca practica de mecanic auto la el la firma agricolă”, a povestit Simona Elena Suhan, cea care a desfășurat o adevărată campanie de ajutorare a acestuia.

Cei care vor să îl ajute pe Viorel pot face donații la  Asociația Umanitara Simona Elena și Voluntarii:
Banca Transilvania
RO06BTRLRONCRT0587762901 LEI
RO53BTRLEURCRT0587762901 EURO
SWIFT: BTRLRO22

Orice detalii/relații cu privire la cazurile pe care le ajută:
Simona Elena și Voluntarii
Tel: 0040757139794

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *