Atenție! Mai multe mașini vor fi ridicate în această săptămână de pe străzile din Botoșani

Mai multe mașini abandonate pe domeniul pulic vor fi ridicate în această săptămână de pe străzile din Botoșani, au anunțat reprezentanții Poliției Locale.  Agenții Poliției Locale au identificat 12 autovehicule scoase din uz și abandonate pe spațiile municipalității, urmând ca în săptămâna 15-20 martie acestea să fie ridicate.

Pentru ridicarea mașinilor, Poliția Locală a întocmit o documentație pe care a înaintat-i Primăriei Botoșani. Rablele urmează să fie ridicate conform prevederilor Legii nr. 421/2002 – privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat.

De asemenea, în ultima săptămână a fost dispusă măsura administrativă de ridicare a vehiculului pentru șapte autovehicule staționate neregulamentar si nouă autovehicule imobilizate prin blocarea roții în parcările cu plată pentru neachitarea taxei de parcare.

 

Poliţia locală poate dispune ridicarea unui vehicul parcat pe domeniul public, în alte locuri decât drumul public. Legea a fost promulgată

One thought on “Atenție! Mai multe mașini vor fi ridicate în această săptămână de pe străzile din Botoșani

  1. Poate vedeti si autorulota parcata inainte de sensul giratoriu din capatul liniei 1 cum vii dinspre Viilor spre Primaverii.
    Este parcata pe doua benzi de circulatie de asta vara.
    Ca sa treci pe langa ea trebuie sa calci linia continua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *