FOTO Scârbos! Șase botoșăneni și-au transformat locuințele în adevărate focare de infecție. Vecinii nu au mai răbdat și au sunat la Poliția Locală

Șase botoșăneni și-au transformat locuințele în adevărate focare de infecție. Sătui de mizerie și de miros, vecinii au cerut ajutorul polițiștilor locali.

De la începutul anului 2021, polițiștii locali au intervenit în șase situații reprezentând imobile insalubre, dar și locuințe în cadrul condominiilor adevărate focare de infecție. Astfel, în str. Bujorului, s-a constatat că deținătorul unui imobil a transformat curtea într-una adevărat depozit de materiale plastice, cartoane, aparatură stricată favorizând înmulțirea
rozătoarelor, dar existând și pericolul izbucnirii unui incendiu.  Aceeași situație a fost identificată și pe strada Busuiocului, unde a fost identificat
proprietarul imobilului, care avea curtea plina de deșeuri : pet-uri, cartoane, fiind aproape imposibil accesul în incinta proprietății.

Pe strada Pîrîului, o persoană fără adăpost și a improvizat o „locuință” din diverse deșeuri, mai mult pe teren a adunat deșeuri textile, cartoane, pet-uri. Deși echipajul poliției locale i-a oferit sprijin pentru a o transporta la adăpostul temporar, persoana a refuzat din motive personale sprijinul acordat. Pentru a se dispune măsurile legale – igienizarea şi îngrădirea terenului, polițiștii locali au întreprins demersuri în vedere identificării
proprietarului terenului. Cetățenii care locuiesc în zone cum ar fi str. G. Gh. Avramescu, Aleea Parcul Tineretului nr. 5 și Aleea Colonel V. Tomoroveanu nr. 17, sunt expuși unor situații cu impact asupra sănătăţii.
Astfel, au fost identificate locuințe insalubre, în care sunt depozitate diverse deșeuri, dar și în care nu s-a mai igienizat de mult timp. 
Mai mult într-o garsonieră, proprietarul a adus modificări la coloana de apă menajeră de la baie, iar apa provenită din coloana cu dejecții, inundând locuința, dar și holul comun al imobilului.

Persoanele vinovate au fost sancționate și puse să facă curățenie. Polițiștii locali vor reveni în control, pentru a urmări dacă măsurile dispuse au condus la remedierea celor constatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *