Primăria Botoșani scoate la licitație un teren din zona ultracentrală a municipiului. Ce se va construi acolo!

Primăria municipiului Botoșani vrea să pună la dispoziția Asociației de proprietari 1 de pe Pietonalul Unirii un teren de 70 de metri pătrați pentru construirea unui sediu pentru asociație.

Municipalitatea organizează o licitație strict formală pentru atribuirea terenului, amplasat chiar pe Pietonalul Unirii, respectiv, în condițiile în care criteriul de îndeplinire nu poate fi îndeplinit decât o singură asociație de propruietari.

„U.A.T. Botoșani, cu sediul în Piaţa Revoluţiei nr.1, anunţă reorganizarea licitației publice cu ofertă în plic închis pentru concesionarea unui teren proprietatea privată a municipiului Botoșani , situat în Aleea Unirii fn, în suprafață de 70,00 mp, cu destinația “ construire sediu asociație de proprietari-spațiu de întreținere “, se arată în anunțul municipalității.

Preţul de pornire la licitaţie este de 43,86 lei/mp/an, pentru suprafața de 51,20 mp respectiv 8,15 lei/mp/an, pentru suprafața de 18,80 mp și va fi indexat anual cu indicele de inflație înregistrat pe anul precedent . Durata concesiunii este durata de existență a construcției.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *