Bărbați născuți de Ziua Femeii! Sute de bărbați din Botoșani își sărbătoresc ziua de naștere de 8 martie. „E frumos, dar e și greu”

Andrei, alaturi de sotia saSute de  bărbați din județul Botoșani sunt născuți într-o zi în care toată atenția este îndreptată către femei. Veniți pe lume pe 8 Martie, ziua lor este eclipsată de atenția pe care bărbații o acordă, de regulă, persoanelor iubite, fie că sunt mame sau bunice, soții, fiice, colege sau prietene. Este și cazul lui Andrei Drăguțu Sandu, antrenor la Liceul cu Program Sportiv Botoșani, care împlinește, astăzi, 29 de ani. 

„E frumos, dar e și greu”, spune Andrei. Chiar dacă e ziua lui, toată atenția se îndreaptă asupra femeilor din viața sa, mamă, soră, soție.

„E frumos să fii născut de 8 martie, dar dacă ai fi născut în alta zi nu ai avea atâtea griji, ci ai ști că e ziua ta. În această zi, trebuie să ai grijă că în primul rând e ziua mamei și a tuturor celorlalte femei, trebuie să fii atent cu fiecare dataliu. Și e puțin spus atent. Mult mai atent, bineînțeles asta dacă și vrei”, spune tânărul.

Tocmai de aceea, ziua sa de naștere i-o „dăruiește” soției sale, iar astăzi, va petrece timpul cu ea, cu familia. Este modul său de a se relaxa după o zi grea de muncă, dar și de a-i arăta consoartei sale cât este de importantă pentru el.

Se spune că  cei născuți într-o zi așa importantă sunt persoane extrem de speciale. Fie că este vorba de imaginea lor, stilul de viață, modul de exprimare sau aspectul exterior, nativii sunt în esență noncomformiști.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *