FOTO Sfâșietor! Un botoșănean fără picioare a rămas fără casă în urma unui incendiu. „Vă rog din suflet să mă ajutați”

Vă rog din suflet să mă ajutați”, este strigătul disperat al unui botoșănean de 54 de ani care și-a pierdut casa într-un incendiu. Niculai Pintilei are un handicap, acesta nu are ambele picioare, iar acum a rămas și fără locuința sa din satul Vlădeni, comuna Corlăteni. Îi este imposibil să o poată reface prin forțele proprii. Nu are nici putere fizică, dar nici financiară, așa că se vede nevoit să ceară ajutor. 

Mi-a luat foc acasa și nu am apucat să recopăr absolut nimic din ce am avut, am rămas doar cu ce aveam pe mine, vă rog eu cine mă poate ajuta financiar sau material să-mi reconstruiesc casa, vă rog din suflet. Numărul meu este 0740 770 820”, este rugămintea botoșăneanului.

Puteti dona pentru ajutorarea acestuia  în contul deschis la CEC Bank
RO38 CECE C001 9462 2065 8911 lei și pentru transfer euro COD BIC CECE ROBU XXX.

Din fericire, bărbatul a reușit să scape la timp din calea focului

Incendiul a avut loc miercuri seară, din cauza unui jar căzut din sobă pe materiale combustibile, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Când s-a produs evenimentul, proprietarul, care are dificultăți în a se deplasa, era în încăpere. A reușit să iasă afară și să ceară ajutor. În urma lui, incendiul s-a extins la podul casei, apoi la întreaga locuință”, a precizat Dorina Lupu.

La fața locului au ajuns pompierii voluntari din comună, dar și trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă și spumă și ambulanța SMURD. La sosirea forțelor de intervenție, ardea casa în totalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *