Tragedie! O elevă de 17 ani din Botoșani a murit din cauza unei boli cumplite

O adolescentă de 17 ani, din satul Stâncești, comuna Mihai Eminescu, a murit, în noaptea de miercuri spre joi, din cauza unei boli cumplite. Sabina Ghelbere avea o tumoare gastrică malignă și a luptat mult în speranța că va învinge boala. A stat în spital la Botoșani, la Iași, medicii făcând eforturi disperate pentru a o salva. Din păcate, boala a învins. 

„Dragii mei elevi, din pacate scumpa noastra SABINA…, luptatoare si cu chip de inger cum o stim, aseara a pierdut lupta cu boala. Trupul sau plapand si obosit nu a mai avut putere sa… Mai mult lupte cu aceasta boala nemiloasa din care a sperat din adancul inimii ei ca va iesi biruitoare! Inca un inger a plecat spre Imparatia lui Dumnezeu!
Milostivul Dumnezeu sa o ierte si sa o primeasca in Imparatia Sa, iar parintilor sa le dea putere pentru a merge mai departe ! Sa o pomenim in rugaciunile noastre pe SABINA si sa nu uitam niciodata zambetul sau, seninatatea sa, optimismul sau, bunatatea sa, lupta sa timp de ani de zile prin spitale nadajduind ca se face bine!
Vesnica ei pomenire!”, este anunțul făcut de învățătoarea adolescentei,  Anamaria Macuc.

Sabina va fi înmormântată sâmbătă. 

A fost un om minunat și va rămâne mereu în sufletele noastre. Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că fiinţa atât de dragă ţie a plecat pentru totdeauna. Îmi e greu să mă gândesc că nu mai e printre noi. Era un om minunat și regret tare mult. S-a stins o fiinţă atât de dragă, lăsând în urmă durere si tristeţe. Nu pot sa cred că ne-ai părăsit suflet drag! Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o cu toții.”, spune Maria Alexuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *