Mașini cu probleme pe străzile din Botoșani. Peste 200 de certificate de înmatriculare retrase anul trecut

Registrul Auto Român Botoșani a verificat în trafic, din punct de vedere tehnic, pe parcursul anului 2020, 1.941 de vehicule. Dintre acestea, 13,76% prezentau diferite neconformități tehnice sau legate de acte și 72 (3,71%) prezentau pericol iminent de accident, se precizează într-un comunicat al instituției.  Potrivit sursei citate, din totalul autovehiculelor oprite, în 2,27% din cazuri s-au constatat deficiențe din sfera poluării, 0,21% aveau probleme legate de identificare și 1,76% aveau ITP fals, expirat sau anulat.

”În urma controalelor mixte desfășurate de RAR și Poliția Rutieră, în acest județ au fost aplicate 267 de amenzi contravenționale și au fost retrase 223 de certificate de înmatriculare. În situația în care una dintre măsurile luate a fost reținerea certificatului de înmatriculare, acesta poate fi redobândit numai după efectuarea unei inspecții tehnice specifice la reprezentanțele RAR din țară”, se mai precizeaza în comunicatul RAR Botoșani.

 

One thought on “Mașini cu probleme pe străzile din Botoșani. Peste 200 de certificate de înmatriculare retrase anul trecut

  1. Dar starea tehnică a drumurilor din județ o verifica cineva? Nu se întreabă domnii de la RAR de ce mașinile sunt distruse?RUSINE CELOR DE LA CJ! RUSINE SEFILOR DE LA DRUMURI! RUSINE CELOR DE LA RAR (pt ca nu spun lucrurilor pe nume)!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *