Destin identic pentru doi băieți gemeni din Botoșani. Ambii au îmbrăcat haina militară. „Ne amuzăm când lumea încearcă să ne ghicească”

Doi băieți gemeni din Botoșani au ales să îmbrace împreună uniforma militară. Mihăiță și Andrei Iftode împart aceleași visuri, obiective și pasiuni, amândoi muncind pentru o carieră militară de succes. Sunt gemeni, iar până acum, viața lor a avut un parcurs identic. Anul trecut au ales să urmeze Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, fiind în prezent cadeți în anul I Ia programul de studii Leadership Militar, Andrei la arma Infanterie și Mihăiță la Vânători de munte.

Originari din Botoșani, gemenii au absolvit un liceu civil, la profilul matematică-informatică, profesoara de fizică fiind ceea care i-a îndrumat spre domeniul militar. Andrei și Mihăiță se înțeleg perfect unul pe celălalt, împart pasiunea pentru sport și pentru automobilism și au aceleași obiective în ceea ce privește cariera militară. Am vrut să vedem totuși ce îi diferențiază, așa că i-am rugat să se descrie reciproc:
«Din punct de vedere fizic semănăm leit, exceptând mici diferențe, cum ar fi alunițe sau semne de „bună purtare”. Pot spune că ne amuzăm de nenumărate ori când lumea din jurul noastru încearcă să ne ghicească. Andrei este cel mai bun prieten al meu și cel mai bun sprijin pe care l-aș putea avea. Este un pic mai diferit decât mine din punct de vedere al personalității, fiind mai calm și puțin mai ambițios, dar aceste diferențe nu intervin în relația noastră, ci din contră, mă motivează să îl urmez», a mărturisit Mihăiță.
„Când vine vorba să îmi descriu fratele vreau să specific că Mihăiță este o persoană foarte bună, prietenoasă, care nu ar ezita nicio clipă în a aborda o nouă provocare. Ne asemănăm mult, dar el este puțin mai impulsiv”, a spus Andrei.

În ceea ce privește planificarea viitorului, cei doi tineri își doresc să își atingă împreună obiectivele, să se ajute în continuare și să își construiască cariere de care ei și familia lor să fie mândri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *