Noi nemulțumiri de la construcția complexului comercial de pe Bulevardul ”Mihai Eminescu”. Locatarii au cerut consilierilor locali blocarea proiectului

Locatarii din zona Bulevardul Mihai Eminescu, Petru Rareș și Calea Națională contestă, în continuare, proiectul privind construcție unui nou complex comercial pe Bulevardul Mihai Eminescu, pe un teren al societății comerciale Semnal. Asta după ce pe site-ul Agenției de Protecția Mediului Botoșani, a fost depus, spre consultare, un nou proiect PUZ prin care cetățenii sunt consultați cu privire la această construcție. Oamenii din zonă au cerut, printr-un memoriu depus la Consiliul Local, respingerea proiectului. De altfel, vineri, înainte de începerea ședinței de Consiliu Local, Luminița Curtman, președintele Asociației Ecologic Mediu Ambient Botoșani, a vorbit în numele locatarilor.

Suntem o comunitate de botoșăneni care vor să salveze ce mai poate fi salvat, zona de case cu grădini din Botoșani și ne punem întrebarea: de ce nu aplicăm modele de bune practici din Europa pentru apărarea naturii? (…) Nu suntem de acord cu schimbarea zonei, din zonă de case în zonă cu restaurante, magazine și terase”, a declarat Luminița Curtman.

Locatarii din zonă nu înțeleg de ce se revine cu acest proiect, dacă a fost respins de mai multe ori până acum, implicit de membrii Comisiei de sistematizare a circulației. 

Construcția complexului comercial de pe Bulevardul Mihai Eminescu din Botoșani, respinsă de Comisia de sistematizare rutieră. Proiectul, contestat și de locatari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *