Percheziții la domiciliul unui tânăr din Botoșani. Cum a păcălit de bani mai multe persoane, cărora le-a promis că le va aduce autoturisme din Germania

Un tânăr de 28 de ani, din municipiul Botoșani, a păcălit trei persoane, cărora le-a cerut bani pentru a le aduce mașini din Germania, iar polițiștii l-au reținut pentru  24 de ore. Individul este cercetat sub aspectul comiterii a trei infracțiuni de înșelăciune, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

  Potrivit sursei citate, acesta, în perioada iunie- septembrie 2020, prin completarea fictivă a unor înscrisuri, ar fi  indus în eroare trei persoane vătămate de la care ar fi încasat cu titlu de avans 5.500 de euro, în schimbul cărora le-ar fi promis că le aduce autoturisme din Germania, fără a mai desfășura vreo avtivitate în acest sens.

La data de 24 februarie 2021 a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința tânărului, prilej cu care au fost identificate și ridicate în vedeerea continuării cercetărilor bunuri și înscrisuri care interesează cauza. Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate pentru infracțiunile menționate mai sus, urmând ca în funcție de rezultate să fie dipuse măsuri”, a declarat Delia Nenișcu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com