Incredibil! Botoșăneanul care a intrat în locuința unei bătrâne pe care a bătut-o și a lăsat-o fără bani, lăsat în libertate

botosani, stiri, arestat, politieDecizie controversată luată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani în cazul botoșăneanului care a intrat în locuința unei bătrâne pe care a bătut-o și a lăsat-o fără bani. În ciuda faptei extrem de grave, tânărul de 18 ani, din Viișoara, a fost lăsat în libertate.

Procurorii din Darabani au instituit pe numele acestuia doar măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. El este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Botoșăneanul este acuzat că, în noaptea de  5 spre 6 februarie a.c, având fața acoperită,  ar fi pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate, o femeie de 78 de ani, din comuna Viișoara și prin întrebuințarea de violențe i-ar fi sustras suma de 350 de lei.

Potrivit Poliției, pe 21 februarie 2021, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința tânărului bănuit de comiterea faptei, prilej cu care au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri care interesează cauza.

 

FOTO Mașină percheziționată pe o stradă din Botoșani. Șofer scos de polițiști din autoturism- UPDATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com