Jaf ca-n filme la Botoșani. Un tânăr și-a pus cagulă și a intrat în casa unei bătrâne să o jefuiască. Individul, ridicat în urma unor percheziții

Un tânăr de 18 ani a intrat, cu cagulă pe cap, în casa unei bătrâne din județul Botoșani, pe care a bătut-o pentru a-i fura banii. S-a întâmplat în noaptea de  5 spre 6 februarie a.c, când individul, din Viișoara, având fața acoperită,  ar fi pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate, o femeie de 78 de ani, din aceeași comuna, și prin întrebuințarea de violențe i-ar fi sustras suma de 350 de lei, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Potrivit sursei citate, pe 21 februarie 2021, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința tânărului bănuit de comiterea faptei, prilej cu care au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri care interesează cauza.

”Tânărul a fost condus la audieri în baza unui mandat de aducere, ulterior față de acesta fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. În cursul zilei de astăzi va fi prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Nenișcu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *