O femeie din Botoșani cere deshumarea fiului său. E convinsă că acesta a fost omorât și solicită ajutorul procurorilor. „Sunt o mamă disperată”

deshumare, cimitirul pacea, botosani, stiri, politie, mugur iulian calinescuO femeie din Botoșani a cerut ajutorul procurorilor pentru a deshuma cadavrul fiului său la câteva luni de la moartea acestuia. Ea este convinsă că copilul său a fost omorât și merge până în pânzele albe pentru a i se face dreptate.

„Sunt o mamă disperată. Am făcut cerere pentru deshumarea fiului meu P.M.M., în vârstă de 16 ani și cinci luni, presupus omorât la ferma lui M.I.”, ne-a spus Mihaela Posteucă. 

Aceasta a făcut o solicitare pentru deshumarea fiului său pe 30 noiembrie, anul trecut.

Am depus fotografiile la dosar, cum a fost bătut, învinețit la ochi, pe obraz, nas rupt, mână ruptă, coaste rupte, dinții din față scoși, osul frunții crăpat, capul spart, sânge pe umărul stâng. Pe data de 31 ianuarie 2021 am primit un nou răspuns de la procuratură, respingerea pentru deshumare”, spune femeia nemulțumită.

Adolescentul de 16 ani, din Mihălășeni, a fost găsit mort într-un iaz de pe raza localității Ripiceni. Familia copilului este convinsă că acesta nu ar fi murit înecat, ci ar fi fost ucis.

Marian a fost scos de pompieri, mort, dintr-un iaz situat pe raza comunei Ripiceni la limita cu orașul Ștefănești, care aparține unui fermier. Mama băiatului, Mihaela Posteucă, a declarat, pentru BotoșaniNews.ro, că adolescentul a lucrat săptămâni întregi la omul de afaceri căruia îi aparține iazul, având grijă de caprele acestuia. Femeia spune că băiatul s-ar fi aflat în conflict cu un coleg de muncă, care îl persecuta deseori. Mama acestuia susține că atunci când a fost găsit, băiatul era legat și avea o lovitură puternică la cap.

Era legat ori cu o sfoară ori cu o sârmă, nu știu. Era lovit la cap”, spune aceasta.

În plus, femeia ar fi fost sunată cu număr ascuns și amenințată.

Acolo, la acel om, lucrează și un recidivist care se lauda că urmează și alții, iar noaptea mama-sa este sunată cu număr ascuns și amenințată să tacă, sa lase lucrurile așa, că mai are 2 fete și nu se stie”, ne-a dezvăluit o mătușă a băiatului.

 

Ipoteză șocantă în cazul copilului din Botoșani, găsit înecat. Familia crede că adolescentul a fost ucis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *