Ipoteză șocantă în cazul copilului din Botoșani, găsit înecat. Familia crede că adolescentul a fost ucis

Ipoteză șocantă în cazul adolescentului de 15 ani, din Mihălășeni, găsit mort într-un iaz de pe raza localității Ripiceni. Familia copilului este convinsă că acesta nu ar fi murit înecat, ci ar fi fost ucis.

Marian a fost scos de pompieri, mort, dintr-un iaz situat pe raza comunei Ripiceni la limita cu orașul Ștefănești, care aparține fermierului Ilie Merticariu. Mama băiatului, Mihaela Posteucă, a declarat, pentru BotoșaniNews.ro, că adolescentul a lucrat săptămâni întregi la omul de afaceri căruia îi aparține iazul, având grijă de caprele acestuia. Femeia spune că băiatul s-ar fi aflat în conflict cu un coleg de muncă, care îl persecuta deseori. Mama acestuia susține că atunci când a fost găsit, băiatul era legat și avea o lovitură puternică la cap.

Era legat ori cu o sfoară ori cu o sârmă, nu știu. Era lovit la cap”, spune aceasta.

În plus, femeia ar fi fost sunată cu număr ascuns și amenințată.

Acolo, la acel om, lucrează și un recidivist care se lauda că urmează și alții, iar noaptea mama-sa este sunată cu număr ascuns și amenințată să tacă, sa lase lucrurile așa, că mai are 2 fete și nu se stie”, ne-a dezvăluit o mătușă a băiatului.

Băiatul a fost înmormântat sâmbătă, iar costurile de înmormântare au fost suportate de omul de afaceri la care acesta ar fi lucra ca zilier, spune mama adolescentului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *