FOTO O profesoară din Botoșani luptă cu o boală nemiloasă. Medicii i-au mai dat o speranță, dar are nevoie urgentă de ajutor și face un apel disperat

O profesoară de la Liceul Teoretic „Dr. Mihai Ciucă” din Săveni are nevoie urgentă de ajutor. Monica Mandache suferă de cancer și de un an și jumătate luptă din răsputeri să învingă această nemiloasă boală. După mai multe tratamente eșuate în România, medicii din Turcia i-au mai oferit o speranță. Pentru a primi tratamentul necesar are nevoie de bani, iar tot ce a avut s-a dus deja pe cele necesare sănătății sale. Acum, se vede nevoită să ceară ajutor.

Am ajuns de 3 zile în Istanbul, la spital. Suntem în investigații. În același timp, medicii au depistat o hemoragie internă unde trebuie intervenit chirurgical pentru a o stopa. Tot atunci se va face și o biopsie. Pentru acestea și tratamentul ulterior am nevoie de o sumă considerabilă de bani, spune profesoara.

Deocamdată nu știe exact ce sumă are nevoie pentru că de la o zi la alta cheltuielile sunt diferite, însă nu mai are cu ce să își achite cele necesare tratamentului, așa că rugămintea sa este ca cei care vor și pot să o ajute să doneze din puținul lor în contul său bancar personal.

Iban RO35RNCB0046024684690001 BIC RNCBROBU, Titular cont Mandache Monica Cristina.

O parte dintre foștii elevi ai profesoarei au început deja să facă donații pentru a o ajuta.

De parcă nu era suficientă nemiloasa boală, cadrul didactic a fost nevoită să lupte și cu COVID-19. În mai, anul trecut, a reușit să scape de acest virus, fiind declarată vindecată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *