Dureros! George a murit. Botoșăneanul, plâns de rude și prieteni

George Tudorache, botoșăneanul care a luptat cu o boală gravă, a decedat într-un spital din Marea Britanie. George a fost deconectat de la aparate și respira singur. Suferind de diabet în formă gravă, acesta a făcut un blocaj renal și toate toxinele i-au mers în creier. Rudele, prietenii, cunoscuții au sperat într-o minune, dar, din păcate, George nu a mai putut fi salvat.

Acum, cu toții se pregătesc să îl aducă în România, să îl aducă pe ultimul drum.

In urma cu 5 ani, pe neasteptate, si-a pierdut fratele, cauzandu-i o durere inimaginabila, urmata la 2 ani de pierderea tatalui. Aproape rapus de durere, decide sa abandoneze tot ceea ce cladise in timp cu atata truda, renunta la o cariera promitatoare in Romania si urmeaza calea strainatatii. Ajuns in Marea Britanie, a optat pentru un trai modest si a incercat sa ofere un ajutor celor mai putin favorizati prestand munca voluntara la numeroase organizatii caritabile si lucrand in paralel la ingrijirea persoanelor cu disabilitati locomotorii, fapt care il facea sa se simta un om implinit.

Cand totul parea perfect si incepea sa se bucure de roadele muncii lui, boala de care suferea de ceva timp a reusit sa-l rapuna la numai 36 de ani”, spunea o cunoștință a acestuia.

Atât de iubit era George încât mesajele de regret curg fără încetare inclusiv pe rețelele de socializare. Iată câteva dintre ele:

„Dumnezeu sa ți odihnească sufletul în pace la dreapta tatălui ceresc suflet drag. Dumnezeu a decis să te iea la el, să-ți curme suferința și să-ți găsești liniștea cea de veci George. Dumnezeu sa te ierte”

„Atât de greu de crezut, atât de dureros de acceptat…și totuși speram sa nu vina ziua aceasta….Ești fără doar și poate un înger acum, nu mai am cuvinte….!! Dumnezeu să te odihnească în pace suflet minunat !! Sincere Condoleanțe familiei.!!”

„Drum lin prietene! Dumnezeu sa aiba grija de tine acolo Sus. Lupta cu viata pentru tine a luat sfarsit prea devreme,nu ne-ai pregatit pentru o asemenea veste, ne ai tinut intr un maraton al sperantei ca iti vei reveni……din pacate….nu a fost sa fie asa…..Odihneste te in pace! Condoleante familiei!”

„Am sperat si m am rugat,m am rugat Bunului Dumnezeu să ne mai îngăduie a ne mai întâlni în această viață, se pare ca Dumnezeu are alte planuri cu tine si cu siguranta ne vei veghea încontinuu așa cum doar tu ai invatat sa o faci aici pe pământ. Nu te vom uita. Drum linistit Prietene. Condoleante Familiei greu încercate. Dumnezeu să l Odihnească în pace”.

„Ai plecat prea devreme dintre noi. George Tudorache. Ai fost un luptător pana în ultima zi, dar Dumnezeu a avut ultimul cuvânt și a decis ca e mai bine pentru tine la el, având înger păzitor cei dragii ție pe pământ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *