Cruzime fără margini la Botoșani! Doi bărbați în toată firea au intrat într-o curte și au ucis două pisici

Doi bărbați în toată firea au recurs la un gest de-a dreptul șocant! Cei doi indivizi, fiecare de 45 de ani, unul din județul Botoșani, iar celălalt din județul Suceava, au intrat într-o curte cu un scop criminal: să ucidă două pisici. Fapta a avut loc pe 13 septembrie, anul trecut, când bărbații au intrat într-o curte, au spart un geam al locuinței unei femei și i-au ucis cele două pisici. Acum, cei doi sunt cercetați pentru uciderea animalelor. 

Ambii au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiști, având mai multe fărădelegi la activ. Au spart mai multe locuințe și societăți comerciale din municipiul Botoșani, așa că au dosar penal pentru furt, furt calificat, distrugere, violare de domiciliu și uciderea animalelor cu intenție.

În perioada 13 septembrie 2020 – 15 februarie 2021 cei doi bărbați ar fi comis mai multe fapte de furt calificat din societăți comerciale și din locuințe de pe raza municipiului Botoșani, bunurile sustrase constând în mai multe sticle de băuturi alcoolice, un televizor LCD, un telefon mobil și o bicicletă. 

În urma activităților desfășurate polițiștii au reușit identificarea celor doi bărbați pe raza municipiului Botoșani și au recuperat o parte din prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Delia Nenișcu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *