VIDEO Cumplit! Imagini cu momentul în care trenul Dorohoi- Botoșani spulberă mașina în care se aflau doi tineri. Autoturismul, împins peste 150 de metri

Accidentul feroviar  de la Vlădeni a fost suprins de o cameră video. În imagini se poate observa că tânărul nici nu a observat semnele de circulație care avertizează că urmează trecerea de cale ferată.

Tânarul a observat trenul Dorohoi- Iași abia când traversa linia de cale ferată. El apucă să tragă de volan, din scurt. Autoturismul a fost impins 150 de metri pe calea ferată iar cei doi tineri din autoturismul BMW au murit.

Vă reamintim că o tragedie a avut loc duminică, de Ziua Îndrăgostiților, la Vlădeni, în județul Iași. Doi tineri au murit după ce mașina în care se aflau, un BMW, a fost spulberată de trenul Dorohoi- Iași.

În jurul orei 15.30, trenul care circula pe ruta Iasi-Dorohoi a lovit un BMW inmatriculat in Suceava la trecerea peste calea ferata din localitatea Vladeni, Iasi. Cele două victime, un bărbat de 23 de ani și o fată de aproximativ 20 de ani au murit pe loc. 

Povestea de dragoste a tinerilor zdrobiți de trenul Dorohoi- Iași. S-au grăbit să ajungă într-un loc romantic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *