Povestea de dragoste a tinerilor zdrobiți de trenul Dorohoi- Iași. S-au grăbit să ajungă într-un loc romantic

Dragoș avea 23 de ani și era pasionat de sport, iubea să meargă la sală și să aibă grijă de corpul lui. Viața lui Dragoș s-a sfârșit în urma unui grav accident feroviar petrecut duminică, 14 februarie 2021, în comuna Vlădeni din județul Iași. Prietenii și colegii lui Dragoș sunt șocați de cele întâmplate și povestesc doar lucruri frumoase despre el. Fata care se afla în mașină cu el era colega lui de muncă, cu care începuse o poveste frumoasă de dragoste, scrie bzi.ro.

Dragoș se afla în mașină cu Laura, colega lui de muncă, în momentul în care s-a întâmplat nenorocirea. Ambii au decedat în urma accidentului feroviar de pe data de 14 februarie 2021 care a îngrozit trei orașe. Dragoș era din Piatra Neamț, iar colega lui de muncă era din Bârlad și amândoi lucrau la o firmă de construcții din județul Iași. Povestea lor de dragoste era cel mai probabil la început. Prietenii lui Dragoș spun că nu o cunoșteau pe Laura. În ziua tragediei, cei doi se îndreptau spre un lac unde voiau să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților. Tânăra avea 25 de ani și venise din Vaslui la studii în Iași. S-a îndrăgostit de oraș și a rămas aici. Nefiind implicată într-o relație, a acceptat să își petreacă ziua de 14 februarie alături de Dragoș. Cei doi se înțelegeau foarte bine și la muncă.

„Fata care era cu el în mașină nu era iubita lui, era o simplă colegă și, din câte știu, voiau să meargă la un lac ceva de lângă Iași. Trecem cu toții prin niște momente foarte grele, Dragoș era un băiat vesel, plin de viață și era prieten cu toată lumea. Era pasionat de culturism, îi plăcea acest sport foarte mult. Toți băieții din sală îl apreciau și au doar cuvinte de laudă la adresa lui”, a declarat Marius Isac, prietenul și colegul de sală al lui Dragoș.

Avea experiență, conducea zilnic

Dragoș își cumpărase mașina cu două zile înainte de tragedie, dar până atunci a mai avut o mașină marca Logan. Prietenii lui Dragoș povestesc faptul că nu era un puști teribilist, ci din contră, era atent și foarte cuminte. Dragoș era șofer la firma unde lucra, aproviziona cu materiale de construcții.

„Era un om foarte liniștit, cu foarte mult bun simț. El făcea pe toată lumea să râdă. Nu era un teribilist, avea experiență la condus, lucra în domeniu. Dragoș era un om modest și nu vorbea urât cu nimeni. Nu știu ce a fost, probabil avea muzica tare. Eu nu am mai vorbit cu el de săptămâna trecută”, a spus Marius Buhuș, antrenor și cel mai bun prieten al lui Dragoș.

Poate orbit de iubire și încercând să își impresioneze colega, Dragoș nu a mai fost atent și asta le-a adus sfârșitul amândurora. Din ziua în care trebuiau să își sărbătorească frumos povestea de dragoste ascunsă de ochii tuturor, a devenit ziua neagră în care s-au ascuns de ceilalți pentru totdeauna.

Mașina în care se aflau tinerii a fost târătă aproape 100 de metri

Tragicul accident petrecut duminică, 14 februarie 2021, în care au murit cei doi tineri, s-a produs în comuna ieșeană Vlădeni după ce mașina tânărului pasionat de culturism a fost târâtă pe o distanță de aproximativ 100 de metri de trenul ce venea de la Dorohoi și se îndrepta către Iași. Tânărul nu a oprit la indicatorul „STOP”, iar impactul a fost devastator. Medicii care au venit la fața locului nu au reușit să salveze viața celor doi tineri. Aceștia au explicat că victimele aveau leziuni incompatibile cu viața. La fața locului a fost trimis și elicopterul SMURD, dar eforturile au fost în zadar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *