Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean va fi mutată în altă clădire sau locație a spitalului

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean ”Mavromati” va fi mutată în altă clădire sau locație a spitalului, urmare a derulării proiectului ce vizează modernizarea obiectivului. Anunțul a fost făcut marți de prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, care a declarat că urmează să aibă loc o întâlnire între autorități, reprezentanții spitalului și constructor, pentru a stabili modalitățile prin care vor începe lucrările de construcție în această unitate sanitară.

Contractul a fost semnat, urmează demararea lucrărilor și trebuie să creăm cuircuite, cel puțin în incinta spitalului. UPU se va reloca în altă clădire sau locație a spitalui și atunci vom avea nevoie Unitatea Mobilă de Terapie Intesivă, care va rămâne la Botoșani”, a spus Dan Nechifor. 

Prefectul a declarat că va cere și avizul Direcției pentru Situații de Urgență privind o posibilă amânare a începerii lucrărilor de modernizare a UPU, având în vedere pandemia COVID  . De asemenea, în cazul relocării UPU, Unitatea de Mobilă de Terapie Intensivă va fi folosită pentru cazurile grave COVID, urmând ca aceasta să fie deservită de cadrele medicale de la UPU. 

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean ”Mavromati”, modernizată cu 6,7 milioane lei. Ce firmă va realiza lucrarea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *