Doi botoșăneni, prinși de jandarmi în timp ce vindeau țigări de contrabandă în piață

Jandarmii botoșăneni au aplicat, la sfârșitul săptămânii trecute, 40 de amenzi și au întocmit două dosare cu acte de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani, susține că două persoane au fost prinse în Piața Centrală în timp ce comercializau țigări de contrabandă. Pachetele cu țigări au fost confiscate, iar persoanele respective s-au ales cu dosare penale. 

Potrivit sursei citate, valoarea totală a amenzilor a depășit suma de 14000 de lei, majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară, în timp ce doar cinci sancțiuni au vizat fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice.

One thought on “Doi botoșăneni, prinși de jandarmi în timp ce vindeau țigări de contrabandă în piață

  1. De toata rusinea! Dupa 20 de ani de bisnita cu tigari.etc.din Piata Mare,au mai prins ceva,ca si batrana care vindea ghiocei.Macar nu mai dati asemenea MARE VESTI! Va faceti de ras! Vedeti,ca poate miine,apare unul strain de localnici cu 2 -3 pachete,si la semnal ii intocmiti Dosar Penai.Doar stiti si Dv.care-i adevarul de acolo,asa ca nu va mai faceti de ris.Parerea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *