FOTO Primarul Cosmin Andrei a mers să-și plătească taxele. Cât a stat la tradiționala coadă până a ajuns la ghișeu

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a mers, miercuri, să-și plătească taxele și impozitele. A ales să stea la coadă, alături de alte zeci de botoșăneni care așteptau să ajungă la ghișeu. Jumătate de oră, spune edilul, că a durat până să își achite dările.

„Mi-am propus de mai mult timp să fac vizite neanunțate în direcțiile și serviciile subordonate Primăriei și Consiliului Local Botoșani. Azi am ales Direcția de Impozite și Taxe Locale (DITL), cu scopul de a verifica, printre altele, modul cum sunt serviți contribuabilii, cât timp își petrec în așteptare pentru a-și putea achita taxele și impozitele, modul de organizare al acestei instituții și personalul care deservește cetățenii botoșăneni. Cu această ocazie, am ales să-mi achit și eu dările către stat, stând la coadă și așteptându-mi rândul, deși de regulă plătesc taxe și impozite online. Aproximativ 30 de minute am stat la coadă, timp în care am aflat multe. După cum am mai declarat, cetățenii sunt cei mai buni consilieri ai primarului. Timpul de așteptare se datorează măsurilor luate în actualul context pandemic”, spune primarul.

El recunoaște, însă, că sunt lucruri în această instituție care pot fi îmbunățățite în folosul și avantajul cetățenilor. Spre exemplu, în continuare, instituția stă prost la capitolul informarea oamenilor.

Putem porni de la o mai bună informare a botoșănenilor, referitoare la programul de activitate al instituției. Mulți din cei cu care am împărțit azi timpul nu știau, de exemplu, că în fiecare miercuri, programul de lucru al DITL este în intervalul 10:30 – 18.00, sau că anumite taxe se pot achita și la Casa Cărții, respectiv în incinta Uvertura Mall.Am câteva idei schițate, pe care le voi discuta cu conducerea DITL. Una din acestea aste amplasarea unor monitoare LED, la ghișee, pe care să ruleze în permanență informații utile cetățenilor”, spune Cosmin Andrei.

2 thoughts on “FOTO Primarul Cosmin Andrei a mers să-și plătească taxele. Cât a stat la tradiționala coadă până a ajuns la ghișeu

  1. Sunt sigur ca acest comentariu nu va fi postat, dar macar il va citi un lingau PSD de la botasaninews.ro
    Baietasul asta care a ajuns primar cu mare noroc a stat la rand sa plateasca taxele, dar pentru timpul pierdut la rand el este platit, eu care am servici pana la ora 16.30 nu am cum sa platesc taxele deoarece programul este pana la ora 16.00 asa ca trebuie sa imi iau o zi libera si nu sunt platit. O fi miercuri programul pana la ora 18.00 dar la ce rand era nu ajungeam la ghiseu pana la inchiderea acestuia.
    Plata online pe ghiseul.ro nu este activam suntem in luna februarie si incapabilii din primaria Botosani nu sunt in stare sa faca operationale platile online!
    Vai de botoseneni cu asa conducere in primarie

  2. lichitorii de afise si cei ce invata sa scrie romaneste au inceput sa il blameze pe primarul in functie , vedeti ce faceti din populatie va bateti joc, salarii si pensii taiate iar voi nemernici furati ,ardeti oamenii in spitale si nu aveti nici o vina ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *