Vezi ce propunere face PSD pentru conducerea Nova Apaserv!

nova apaserv, botosani, stiri, anunt, intrerupere apaPreședintele Consiliului Județean, Doina Federovici, care este și președinte al organizației județene a PSD, a anunțat, marți dimineață, că va susține candidatura lui Doru Constantin pentru funcția de manager al operatorului de apă, societatea comercială Nova Apaserv SA Botoșani.

Acesta ar urma să preia funcția lăsată liber după demisia de luni a lui Albert Tanasă

Conducerea executivă a Consiliului Județean Botoșani va susține și în cazul managementului operatorului de apă, Nova Apaserv, așa cum a făcut-o și în cazul celorlalte instituții aflate în subordine și în care s-a pus problema schimbării echipei de conducere, nominalizarea unui profesionist. Din acest motiv se raliază propunerii pe care domnul Simion Drelciuc o va înainta în această dimineață Comitetului de Nominalizare și Remunerare al Consiliului de Administrare a Nova Apaserv. Este vorba de domnul Doru Constantin. Experiența domnului Doru Constantin în domeniul serviciilor publice îl recomandă ca o persoană care are capacitatea de a gestiona situația critică în care se află în prezent Nova Apaserv”, a transmis Doina Federovici.

Doru Constantin este apolitic și nu este străin de ceea ce se întâmplă în Botoșani, fiind din iulie 2017 președinte al Consiliului de Administrație de la Modern Calor. El a fost și membru în top-managementul CET Govora, ocupând și funcția de director general. De asemenea, a activat și în cadrul Administrației Bazinale de Apă Olt, fiind astfel familiarizat cu problemele operatorilor de apă

Decizia va aparține Consiliului de Administrație al Nova Apaserv, singurul îndrituit legal să ia decizii în privința administrării și a managementului operatorului județean de apă și canalizare.

 

Președintele CJ: Am luat act de demisia domnului Albert Tanasă. Când va fi desemnat noul manager interimar de la Nova Apaserv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com