Directorul Nova Apaserv a renunțat la funcție

nova apaserv, botosani, stiri, anunt, intrerupere apaDirectorul Nova Apaserv, Albert Tanasă, a solicitat, luni, încetarea contractului de mandat prin acordul părților. Tanasă a spus că nu este o demisie din funcție, ci o renunțare la mandatul care îi era încredințat prin contract.

Nu am demisionat. Mi s-a încetat contractul prin acordul părților. Este o renunțare la contractul de mandat”, a spus Tanasă.

Societatea are conturile blocate din cauza datoriilor către societatea Aquaterm, iar din acest motiv a acumulat plăți restante către furnizori. 

Urmare a problemelor de la societate, președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, i-a cerut demisia lui Albert Tanasă, iar acesta a renunțat luni la funcție.

Urmează ca la conducerea societății să fie numită, provizoriu, o altă persoană.

Vreau să îmi rezolv problemele de sănătate, că de asta am și cerut încetarea. Am avut o programare din luna decembrie pentru operație, pe care am amânat-o, iar problemele din ultima perioadă s-au acutizat. Am sperat să se rezolve ceva, să găsim o variantă împreună cu proprietarul operatorului de rezolvare a situației, însă nu a fost posibil”, a precizat Tanasă,

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *