Percheziții la locuințele a doi tineri din Botoșani, care au furat cablu de la o reţea telefonică. Prejudiciul: 12.000 lei

Doi tineri din Stăuceni, de 25 și 29 de ani,  au fost reținuți pentru 24 de ore, în urma unor percheziții ale polițiștilor la locuințele acestora. Ei sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de poliție Județean.

Potrivit sursei citate, în noaptea  de 2 spre 3 februarie, cei doi ar fi sustras peste 100 de metri de cablu din cupru aparținând unei rețele de telefonie mobilă și servicii fixe, cauzând un prejudiciu de 12.000 de lei.

La data de 7 februarie, au fost puse în executare două mandate de percheziție  domiciliară la locuințele celor doi, prilej cu care au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace de probă care interesează cauza. Tinerii bănuiți de comiterea faptei au fost conduși la sediul poliției, în baza unor mandate de aducere, ulterior față de aceștia fiind luată masura reținerii pentru 24 de ore”, a precizat Nenișcu.

Cei doi urmează să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *