Un pădurar din Botoșani a fost filmat în intimitate cu amanta sa, apoi șantajat. Cum s-a terminat totul

Un tânăr a ajuns să condamnat definitiv pentru şantaj, după ce împreună cu un prieten a şantajat un pădurar dintr-o comună a judeţului Botoşani că va publica pe internet imagini cu partide de sex dintre el şi amanta sa.

Marius Vasilachi  a fost condamnat la patru ani de închisoare după ce în prealabil amicul său, Alexandru Axinte, a primit o pedeapsă de un an şi patru luni de închisoare pentru şantaj. Cei doi au aflat de aventurile pădurarului de la soţul femeii cu care acesta întreţinea relaţiile sexuale. Iniţial Marius Vasilachi a contactat-o pe soţia pădurarului şi i-a spus de aventurile soţului şi cum aceasta l-a respins a plănuit să îl şantajeze pe pădurar.

L-au contactat şi i-au cerut 5.000 de lei, iar pădurarul s-a dus la poliţie şi a organizat un flagrant. La întâlnirea cu victima s-a dus doar Alexandru Axinte, iar pădurarul i-a înmânat 900 de lei în schimbul unui cd. Tânărul a fost reţinut, iar ulterior s-a descoperit că pe cd nu erau imagini compromiţătoare ci muzică. Marius Vasilachi a fugit la scurt timp din ţară şi anchetatorii au decis disjungerea dosarului în cazul său fiind indeitificat ulterior ascuzându-se la mama sa.

Instanța a decis să îl trimită la închisoare:

„Condamnă inculpatul Vasilachi Marius, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj prevăzută şi pedepsită de art. 207 alin. 2 şi 3 Cod penal, la pedeapsa de 3 (trei) ani închisoare. În temeiul art. 15 din Legea nr. 187/2012 rportat la art. 83 alin. 1 Cod penal/1968 revocă suspendarea condiţionată a executării pedepsei de 1 (un) an închisoare aplicată inculpatului prin sentinţa penală nr. 1667/20.05.2014 a Judecătoriei Botoşani (definitivă prin neapelare la 4.06.2014) şi adiţionează această pedeapsă la cea aplicată prin prezenta sentinţă penală inculpatul urmând a executa pedeapsa de 4 (patru) ani închisoare cu executare în regim de detenţie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *