Un bărbat din Botoșani și-a ucis iubita și a aruncat-o într-o pădure. Ce pedeapsă a primit individul!

stiri, botosani, stiri din botosani, ucisa, crima, paceaUn bărbat din Botoșani care în luna iunie a anului trecut și-a ucis partenera de viață și a aruncat cadavrul acesteia într-o pădure a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de omor – violenţă în familie.

Botoșăneanul Maricel Mihăiță Țugui, în vârstă de 44 de ani, din comuna Manoleasa, a fost condamnat la zece ani de închisoare, în baza unei sentințe a Tribunalui Botoșani. Sentința nu este definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel Suceava.

Potrivit procurorilor,  pe 2 iunie 2020, în urma unui conflict spontan, botoșăneanul a ucis-o pe concubina sa, după care a abandonat cadavrul într-o zonă retrasă din extravilanul comunei Manoleasa.

Solutia pe scurt: Condamnă pe inculpatul Ţugui Maricel Mihăiţă, arestat preventiv în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 10 ani închisoare şi 5 ani interzicerea exercitării drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a, b Cod penal, pentru săvârşirea infracţiunii de omor – violenţă în familie, prev. de art. 188 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 199 alin. 1 Cod penal, art. 396 alin. 10 Cod procedură penală. Pe timpul şi în condiţiile prev. de art. 65 alin. 1 şi 3 Cod penal interzice inculpatului exercitarea drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a, b Cod penal. Menţine arestarea preventivă a inculpatului şi deduce din pedeapsa principală durata reţinerii şi arestării preventive de la 8 iunie 2020 la zi. Constată că persoanele vătămate Ţuţuc Victoria , Morari Victor şi Hadji Cătălin nu s-au constituit părţi civile în cauză. Obligă pe inculpat să plătească următoarele sume cu titlu de despăgubiri civile: -părţii civile Hadji Serghei suma de 100.000 lei daune morale; -părţii civile Hadji Cristina domiciliată în suma de 100.000 lei daune morale; -părţii civile Damian Iana suma de 50.000 lei daune morale. Respinge restul pretenţiilor civile formulate în cauză. Menţine măsura asigurătorie instituită prin ordonanţa din 4 august 2020 asupra sumei de 3.246 lei, consemnată la CEC Bank Botoşani cu recipisa nr. 206421592/1. În baza art. 112 alin. 1 lit. c Cod penal dispune confiscarea autoturismului marca VW Passat cu nr. de înmatriculare BT63BLG. Dispune restituirea către inculpat a coletului nr. 1/8.06.2020 (portofel) înregistrat în registrul mijloacelor de probă . În baza art. 3, art. 4 alin. 1 lit. b şi art. 7 din Legea nr. 76/2008 dispune prelevarea de probe biologice de la inculpat, urmând ca acesta să fie informat că probele vor fi utilizate pentru obţinerea şi stocarea în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare a profilului genetic. Obligă pe inculpat să plătească statutului suma de 6.200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Onorariile avocaţilor din oficiu – 1.495 lei pentru inculpat şi câte 470 lei pentru persoanele vătămate Hadji Serghei şi Hadji Cristina – se vor avansa Baroului Botoşani din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu apel în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 2 februarie 2021.

Cutremurător! Un bărbat din Botoșani și-a ucis iubita, după care a abandonat-o într-o pădure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *