Cutremurător! Un bărbat din Botoșani și-a ucis iubita, după care a abandonat-o într-o pădure

stiri, botosani, stiri din botosani, ucisa, crima, paceaUn caz cutremurător a fost înregistrat săptămâna trecută în Botoșani. Un bărbat și-a ucis concubina, după care a abandonat-o într-o pădure de pe raza localității de domiciliu.

Crima a avut loc pe raza localității Liveni din comuna Manoleasa. Ucigașul a luat-o pe iubita sa cu mașina, a dus-o într-o pădure de pe raza satului Liveni, iar apoi a strâns-o de gât până a lăsat-o fără aer. 

Femeia de 43 de ani, care este din Republica Moldova, a fost abandonată în pădure, la fel ca și mașina cu care cei doi au ajuns acolo. Imediat după faptă, bărbatul a dispărut, devenind principalul suspect. El a fost identificat luni și reținut de polițiști. Marți, botoșăneanul, în vârstă de 46 de ani, a primit mandat de arestare preventivă sub acuzația de omor. 

Potrivit unor surse, femeia are o fată căsătorită la Coțușca, iar pe 1 iunie se îndrepta spre ea. În timp ce se afla pe drum spre fiica ei, victima a fost luată cu mașina de concubin, care a dus-o în pădure și a omorât-o prin asfixiere mecanică. Fiica femeii a anunțat pe 4 iunie dispariția mamei sale, iar pe 6 a fost găsit cadavrul acesteia în pădure, la mică distanță de mașină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *