Cum s-a răzbunat un bărbat din Botoșani după ce a fost dat afară de la locul de muncă

Un botoșănean de 46 de ani, supărat că a fost dat afară de la locul de muncă, și-a pus în gând să se răzbune. Acesta a furat bunurile unei colege de muncă, o femeie tot din Botoșani. 

Totul s-a petrecut în noaptea de 21 spre 22 ianuarie, la o societate din comuna suceveană Frătăuții Noi, respectiv o brutărie cu mai mulți angajați din alte localități,  printre care și Adriana D., de29 ani, din comuna Vlădeni, județul Botoșani. Unii dintre acești angajați, locuiesc la domiciliul administratorului, într-un imobil situat în spatele brutăriei, în camere separate.

În noaptea respectivă, Adriana D a anunțat că după ce a terminat lucrul la brutărie, s-a deplasat în camera unde locuiește, ocazie cu care a constatat că, în lipsa ei, o persoană necunoscută a intrat în interior, ușile de acces fiind deschise și i-a sustras mai multe bunuri personale precum și actele.
Aceasta a coborât din cameră pentru a anunța patroana societății despre cele întâmplate, ocazie cu care, pe scări, a găsit cardul bancar, precum și cartea de identitate.

Polițiștii au început cercetările pentru furt calificat, prejudiciul fiind de aproximativ 200 lei. Aceștia l-au prins pe făptaș, respectiv Marius Preutescu, de 46 ani, din comuna Suharău, județul Botoșani, care în perioada anterioară a lucrat la aceeași firmă cu Adriana D., iar în urma unor neînțelegeri cu administratorul societății, a fost dat afară.

Acesta a fost găsit de oamenii legii în timp ce încerca să părăsească localitatea Frătăuții Noi. Era pe un drum comunal de pe raza comunei Frătăuții Noi, având asupra lui mai multe bagaje.În bagajele sale, oamenii legii au găsit toate bunurile reclamate ca fiind sustrase. Acesta a recunoscut fapta, declarând că a comis-o din răzbunare pentru că a fost dat afară.Acum este cercetat pentru furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *