Un tânăr din Botoșani a spart patru magazine și a agresat o femeie. Individul a fost reținut de polițiști

Un tânăr din Botoșani a fost reținut, marți, de polițiștii bistrițeni după ce a dat mai multe spargeri în județul respectiv. O patrulă formată din poliţişti ai Biroului de Ordine Publică şi Serviciului Rutier au depistat în flagrant delict un tânăr din Botoşani, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni, la scurt timp după ce ar fi sustras bunuri în valoare de 220 de lei, dintr-un magazin din Bistriţa.

Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Bistriţa, iar în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au dispus reţinerea pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie, furt şi furt calificat.

Anchetatorii arată că în dimineaţa de 18 ianuarie a.c., ar fi ameninţat şi agresat vânzătoarea unui magazin din Bistriţa şi ar fi sustras bunuri în valoare de 240 de lei. Totodată, în perioada 16-17 ianuarie a.c., acesta ar mai fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 470 de lei din alte 3 magazine din municipiu.

Tânărul se află în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, iar în cursul acestei zile va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa în vederea dispunerii unei măsuri preventive. Cercetările în acest caz sunt continuate de către poliţiştii Biroului de Ordine Publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *