VIDEO Botoșănean săltat de mascați pentru proxenetism! Obliga o tânără să se prostitueze într-un apartament

Un tânăr din Botoșani a fost săltat de mascați în urma unor percheziții care au avut loc, joi, la Iași. Alexandru Lipovanu, de 22 de ani, împreună cu un ieșean de 25 de ani, ar fi obligat o tânără să se prostitueze într-un apartament din Iași.

Miercuri seara, în jurul orei 22:00, oamenii legii primeau această informație. În scurt timp s-a format o echipă operativă formată din polițiști de la BIC, SAS, criminaliști și agenți de la poliția locală și s-a plecat spre locul indicat. Oamenii legii au ajuns la locația în care se afla fata. Aceasta a fost găsită într-un apartament singură. Le-a povestit polițiștilor că este ținută cu forța acolo și obligată de doi indivizi să se prostitueze. Polițiștii nu i-au găsit pe bărbații care o obligau pe tânără să se prostitueze, drept urmare au organizat un flagrant, potrivit bzi.ro.

Polițiștii au apelat la ajutorul fetei pentru a putea pune mâna pe cei doi proxeneți. Tânăra i-a contactat, iar la scurt timp cei doi și-au făcut apariția la ușa apartamentului în care tânăra se prostitua. Mascații i-au luat ca din oală pe cei doi indivizi și i-au încătușat. Mașinile lor au fost percheziționate, iar polițiștii au găsit un pistol și un baston telescopic. Surse din cadrul anchetei au precizat că cei doi tineri ar fi amenințat-o pe fată pentru ca aceasta să se prostitueze și chiar i-ar fi spus că o vor vinde altor proxeneți dacă refuză să primească clienți. Alexandru Lipovanu și Alexandru Andrei sunt cei doi tineri care au fost reținuți de polițiști. Ei au 25, respectiv 22 de ani. Unul dintre ei este de loc din Botoșani, iar celălalt din Iași, la fel ca tânăra obligată să se prostitueze. Polițiștii i-au reținut pe amândoi ieri, spre dimineață.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *