Trei tineri din Botoşani, ce furau salam, cârnați și bere din magazine, prinși de polițiști și băgați după gratii

Trei tineri din Botoșani, care au spart mai multe magazine din localitatea ieșeană Fântânele, au fost prinși de polițiști la Timiș. Cei trei s-au ales cu câţiva ani de puşcărie după ce au furat salam, cârnați și bere. Fraţii Marius şi Constantin Crauciuc şi-au întâlnit cu Gabriel Bălan în comuna Prăjeni din judeţul Botoşani pe 5 iulie 2020 și au pus la cale spargerile din județul Iași. 

Potrivit Ziarul de Iași, în jurul orei 3.30, ei au forţat uşa unui magazin sătesc, furând din interior aproximativ 6.000 de lei, un mănunchi de banane, o roată de caşcaval de 500 grame, o cutie de smântână, 15 pungi cu seminţe, mai multe batoane de salam, cârnaţi, un bidon de bere, precum şi băuturi răcoritoare şi energizante. Dintr-un al doilea magazin au furat 300 de lei, 40-50 pachete de ţigări, 30 de cartele telefonice şi 10-11 telefoane mobile. Din al treilea magazin spart în acea noapte, hoţii nu au furat decât 60 de lei şi un tort de îngheţată, dar uşa de acces a fost distrusă, prejudiciul ridicându-se la 2.000 de lei.

Ghinionul hoţilor a fost că un martor a reţinut numărul de înmatriculare al autoturismului cu care se deplasau, cei trei fiind depistaţi pe raza judeţului Timiş. Magistraţii Judecătoriei Hârlău i-au condamnat pe cei trei la pedepse cuprinse între 2 ani şi 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, motivat de riscul ca aceştia să comită noi infracţiuni. Ajunsă în analiza Curţii de Apel, sentinţa iniţială a fost menţinută, dar cu o uşoară reducere, cei trei fiind condamnaţi la închisoare pe durate cuprinse între 1 an şi 6 luni şi 2 ani de închisoare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *