La furat într-un centru comercial din Botoșani. Un tânăr a fost reținut după ce a comis cinci furturi într-o lună

foto gherla info

Un tânăr de 31 de ani din Botoșani a fost reținut de polițiști după ce a comis mai multe furturi din magazine. 

Potrivit polițiștilor, în perioada 5 decembrie 2020 – 6 ianuarie 2021, bărbatul ar fi sustras din mai multe societăți comerciale bunuri constând în articole vestimentare și  electronice,  precum și genți de mână conținând  bani și carduri bancare.

Pe 13 decembrie 2020, în timp ce tânărul de 31 de ani se afla intr-un centru comercial din municipiul Botoșani, profitând de neatenția persoanei vătămate, i-ar fi sustras acesteia un rucsac pe care îl lăsase nesupravegheat, prejudiciul creat fiind de aproximativ 500 de lei.

De asemenea, la data de 02 ianuarie 2021, în timp ce se afla în același centru comercial, ar fi sustras dintr-un magazin cu articole vestimentare,  două perechi de pantaloni bărbătești, prejudiciul creat fiind de peste 200 de lei.

Pe 8 ianuarie 2021, polițiștii Biroului de Inveatigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele tânărului de 31 de ani din municipiul Botoșani,  cercetat sub aspectul comiterii a cinci infracțiuni de furt calificat. Acesta a fost introdus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *