O educatoare din Botoșani a trăit un adevărat coșmar după ce soțul său, infectat cu COVID-19, a început să se simtă rău. Mesajul transmis de femeie cadrelor medicale după ce a sunat la 112 ca să-și salveze soțul

O educatoare din județul Botoșani a trăit un adevărat coșmar după ce soțul său, infectat cu COVID-19, a început să se simtă foarte rău și era cât pe ce să îl piardă. Liliana Carciuc a fost și ea infectată, însă, cu o formă mai ușoară. Soțul său a suferit mult din cauza coronavirusului, iar femeia povestește că în ziua de 6 ianuarie a sunat la 112 sperând să -i salveze viața acestuia. Și i-a salvat-o pentru că imediat cadrele medicale au luat măsuri, iar bărbatul este acum în stare bună, acasă. 

Am avut covid toți 3 membri ai familiei. Soțul meu a avut o formă mai severă, a intrat în șoc s-a invinetit tot, atunci am sunat la 112”, ne-a mărturisit Liliana Carciuc.

Femeia povestește că a fost mulțumită de modul în care cazul soțul său a fost tratat de cadrele medicale. Ceea ce a urmat după apelul său la 112 este o chestiune de normalitate, însă botoșăneanca a fost cu adevărat surprinsă că se poate adopta și o astfel de atitudine în sistemul medical românesc.

Aduc mulțumiri echipajului SMURD Trusesti care pe data de 6 ianuarie a răspuns prompt la apelul 112, mulțumiri și echipajului de pe salvare Botoșani, care la nici 20 de minute de la sosirea SMURD au ajuns la noi, cu responsabilitate și seriozitate au conlucrat astfel încât soțul meu a fost readus la o stare cât de cât stabilă și a putut fi transportat la UPU BOTOȘANI! Mulțumesc domnului doctor Leucă și întregului echipaj de la urgență care au dat dovadă de profesionalism și seriozitate cunoscându și fiecare cu precizie atribuțiile! Și nu în ultimul rând sincere mulțumiri întregului colectiv de medici, asistente și infirmiere de la Spitalul de boli contagioase Botoșani! Mulțumesc din suflet doamnei doctor Chisaliță în grija căreia s a aflat soțul meu. RESPECT doamnă doctor! Sunteți un adevărat OM pentru OAMENI! Vă mulțumesc tuturor pentru grija purtată soțului care a fost un simplu pacient, fără relații, fără pile! Încep să cred că în România există și oameni de bună credință, oameni care își respectă meseria! Și rog doamnele asistente de la Spitalul de boli contagioase Botoșani să mi scuze tonul dur, pe care l am avut uneori! Vreau să vă spun că mi-au explicat cu răbdare, la telefon, tot ceea ce am întrebat, fără să jignească sau să-mi închidă telefonul”, a spus femeia din Dobârceni.

Bărbatul a revenit acasă, vineri, după efectuarea testului, când a fost declarat negativ. Toți membrii familiei sunt în izolare până marți inclusiv. Femeia spune, însă, că nici reprezentanții Primăriei din localitate, nici polițiștii și nici medicul de familie din sat nu s-a interesat de ei după ce au fost puși în izolare.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *