El este botoșăneanul cercetat pentru proxenetism. A fost arestat preventiv

Alexandru Lipovanu, tânărul de 22 de ani, din Botoșani, care a fost ridicat de mascații ieșeni pentru proxenetism a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Aceeași măsură a fost luată și pentru partenerul său în activitatea ilgeală, un tânăr din Iași, Alexandru Andrei, de 25 de ani.

Anchetatorii arată că în perioada decembrie 2020 – ianuarie 2021, doi tineri de 25 de ani, respectiv 22 de ani, ar fi determinat o tânără de 19 ani să practice prostituţia în folosul lor, în diverse locaţii de pe raza municipiului Iaşi. De asemenea, cei doi tineri ar fi exercitat acte de ameninţare asupra tinerei, determinând-o să continue practicarea prostituţiei în folosul lor.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 14 ianuarie a.c., cei doi tineri bănuiţi de comiterea faptei au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi. Ulterior, aceştia au fost prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus arestarea lor preventiv pentru 30 de zile. Cercetările continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com