Crima de la Dorohoi: Un tânăr a fost arestat. A vrut să jefuiască victima, dar a ucis-o

Un bărbat a fost arestat în cazul crimei de marți dimineață de la Dorohoi. Tribunalul Botoșani a luat, miercuri, măsura arestului preventiv pentru 30 de zile față de un tânăr de 23 de ani acuzat de omor și tâlhărie calificată.

Robert Lazăr este suspectul principal în cazul uciderii unui bătrân de 90 de ani, care locuia într-o casă de pe strada A.I. Cuza. Tânărul ar fi urmărit tâlhărirea bătrânului, care tocmai luase pensia, însă, pentru că a fost surprins de reacția victimei, a ucis-o.

Solutia pe scurt a Tribunalului Botoșani: Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani formulată în dosarul nr. 7/P/2021. În temeiul art.226 Cod procedură penală raportat la art.202 alin.1 şi 3, art.223 alin. 2 din Codul de procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului Lazăr Robert – , cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor prev. de art. 188 alin. 1 C.p. şi tâlhărie calificată, prev. de art. 233, art. 234 alin. 1 lit. d C.p., cu aplic. art. 38 alin. 1 C.p., pe o durată de 30 de zile, respectiv de la data de 13.01.2021 şi până la data de 11.02.2021, inclusiv. În temeiul art.230 din Codul de procedură penală dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Lazăr Robert. În baza art.275 alin.3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Suma de 627 lei reprezentând onorariul pentru asistenţă juridică din oficiu se achită Baroului Botoşani din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din data de 13 ianuarie 2021, orele 20:05.

 

O nouă crimă în județul Botoșani. Victima tocmai luase pensia. Autorul nu a fost găsit. Polițiștii sunt în alertă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *