O parohie din județul Botoșani oferă hrană caldă persoanelor fără adăpost. „Să știți ca săracii trebuie sa mănânce în fiecare zi, nu doar de Paști și de Crăciun”

O parohie din Botoșani s-a aliat cu asociație umanitară și oferă hrană caldă persoanelor fără adăpost. Este vorba despre Parohia Vorona Centru, care strânge donații cu ajutorul cărora oferă o masă oamenilor fără un acoperiș deasupra capului. 

Nu este iarnă în care oameni fără adăpost să nu moară din cauza înăspririi condițiilor meteo și a faptului că unii oameni sunt darnici doar de Sărbători. Să știți ca săracii trebuie sa mănânce în fiecare zi, nu doar de Paști și de Crăciun. Autoritățile le pun la dispoziție adăpost pentru noapte, (deși mai sunt inca multe de facut in sensul acesta), însă hrana și-o procură mai greu. Am gasit enoriași sensibili la nevoile celor fără un acoperiș deasupra capului, care identifică pe Însuși Hristos în cei năpăstuiți, nu doar în cei de la care așteptăm reciprocitatea darurilor. Două feluri de mâncare caldă și câteva bunuri nu au sărăcit pe nimeni, dar pentru sărmani face uneori diferența între a degera înfometat sau a mai supraviețui o zi, uneori între viață și moarte chiar. Vă rugăm să vă alaturati demersului Asociației Happy și Parohiei noastre și să repetăm acest gest de a asigura acest minim de 30 de supe calde nevoiașilor”, susține preotul Andrei Anușca.

Mai multe detalii: 0745 578 555.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *