Emoționant! O tânără din Botoșani își caută cu disperare surorile. „Vă rog din suflet dacă ați auzit de aceste nume…”

Foto: banatul azi

Mihaela V., o tânără de 19 ani, din județul Botoșani, își caută cu disperare surorile. Aceasta este căsătorită la Văculești și își dorește enorm să le revadă pe surorile sale gemene. Cele două fete sunt născute pe 13.01.1993 și se numesc Cendecop Loredana si Petronela. Au fost adoptate de un doctor din București, dar mai multe nu mai știe despre ele.

„Vin si eu cu o rugăminte din toata inima.. cand eram micuța am fost abandonată si au fost date spre infiere si surorile mele gemene,care atunci aveau 3 anișori! Dar am tot cautat si tot imi caut surorile si nu le am găsit de 19 ani de zile! Mentionez ca sunt născute pe 13.01.1993. Cand au fost infiate am aflat ca le a infiat un doctor din bucurești și ca le cheamă CENDECOP LOREDANA SI PETRONELA. Va rog din suflet daca ati auzit de aceste nume sau de aceste surori gemene,nu ezitați să mi scrieti! Le caut de atatia ani!”, spune tânăra.

Mihaela face un apel pe Facebook în speranța că va reuși să dea de ele. Cei care o pot ajuta cu detalii o pot contacta pe rețeaua de socializare AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com