Botoșăneanul care a violat un copil de 12 ani, arestat preventiv. Cine este individul!

Bărbatul de 33 de ani din municipiul Botoșani care a violat un băiețel de 12 ani a fost arestat preventiv, în baza unui mandat emis de Judecătoria Botoșani. Băiețelul fusese lăsat de părinți sub supravegherea tânărului, însă, în noaptea de 23 spre 24 decembrie, acesta din urmă l-a agresat sexual.

Mama copilului a aflat de întâmplare abia pe 5 ianuarie, când a depus plângere la Poliție. Ulterior, pe 11 ianuarie, oamenii legii au făcut o percheziție la locuința violatorului. 

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani în dosarul nr. 94/P/2021. În temeiul art. 226 alin. 1 şi 2 Cod de procedură penală, cu referire la art. 202 alin. 1 şi 3, alin. 4 lit. e Cod procedură penală şi art. 223 alin. 2 Cod de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului AGAPIE DANTIS, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol, prev. şi ped. de art. 218 alin. 1, alin. 3 lit. c din Codul penal, pe o durată de 30 de zile, începând de la data de 12.01.2021 până la data de 10.02.2021, inclusiv”, se arată în decizia Judecătoriei.

 

Caz cutremurător la Botoșani. Un individ a violat un copil de 12 ani, lăsat în supravegherea sa de către părinții acestuia

2 thoughts on “Botoșăneanul care a violat un copil de 12 ani, arestat preventiv. Cine este individul!

  1. Interesant caz. Copil cu dizabilitati din familie saraca cu alti noua frati acasa sa fie lasat de parinti la un barbat, despre care am inteles ca era pedofil. Oare nu era lasat cumva sa ,,faca bani,, pentru familie?

    1. Nu era pedofil si nici nu cred ca a facut asa ceva acest tânăr… Acest tânăr era dascăl la biserica, un tânăr cu frica de Dumnezeu, asta ca nu cred ca ar fii facut asa ceva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *