Caz cutremurător la Botoșani. Un individ a violat un copil de 12 ani, lăsat în supravegherea sa de către părinții acestuia

Foto: Ziarul de Iasi

Caz cutremurător în municipiul Botoșani. Un copil de numai 12 ani a fost violat de un tânăr de 33 de ani, chiar în locuința acestuia.

Oribila faptă s-ar fi petrecut în noaptea de 23/24 decembrie 2020, când bărbatul, din municipiul Botoșani, ar fi întreținut raport sexual cu minorul,  care fusese lăsat în supravegherea sa de către părinții acestuia.

Polițiștii au fost sesizați pe data de 5 ianuarie 2021, de către mama minorului,  iar la data de 11 ianuarie a.c. a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința tânărului bănuit de comiterea faptei”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Cu ocazia percheziției, la locația vizată au fost  identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace materiale de probă, iar tânărul de 33 de ani a fost condus la sediul poliției în baza unui mandat de aducere. 

La data de 11 ianuarie 2021, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele acestuia, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de viol.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com