FOTO! Studiu de soluție pentru extinderea zonei de agrement Cornișa cu hotel, camping pentru corturi. Botoșănenii, invitați să-și spună părerea

Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement a realizat un studiu de soluție pentru extinderea parcului regional de agrement Cornișa. În zonă, pe terenul primit de la Armată, ar urma să se realizeze unități de cazare în regim hotelier, camping pentru corturi și rulote, săli de conferință/evenimente, parcare pentru autocare, spații dedicate sporturilor de vară/iarnă în aer liber, amenajare peisagistică și promenadă.

Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani, a declarat că Primăria Botoșani a primit în 2018 terenul de la Armată, cu destinație clară, de dezvoltare a zonei de agrement Cornișa și de realizare a investițiilor într-o perioadă de zece ani. 

Avem 10 ani în care trebuie să facem ceva, altfel nu ne iau terenul înapoui. Am făcut un studiu pentru extindeea cu unități de cazare, parcări, camping pentru rulote. Aceste investiții în zonă ar însemna un plus de venit, un plus de valoare, Extindem confortul de acolo”, a precizat Țurcanu, care a adăugat că urmează să fie identificată sursa de finanțare.

Botoșănenii sunt invitați să-și spună părerea. Suprafata de teren primită de la Ministerul Apărării Naționale este de 37.000 mp.

One thought on “FOTO! Studiu de soluție pentru extinderea zonei de agrement Cornișa cu hotel, camping pentru corturi. Botoșănenii, invitați să-și spună părerea

  1. Alte investiti lipsite de profit, alte împrumuturi facute de Municipiul Botosani. Acesti oameni dau niste iluzii din care vor profita doar domniile lor. Cine va veni la Botosani la camping, la săli de conferintă ? Cu ce bani se vor intretine aceste obiective fantastice? Treziti-vă, după o conducere dezastruoasa a partidelor care s-au perindat 30 de ani, oamenii activi intre 20-50 de ani pleacă din Botosani si din toata tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *