Reacția unui medic din Botoșani, după ce s-a vaccinat de COVID-19. „Dacă nu dau semne de viață și nu răspund la mesaje sau la telefon în zilele ce urmează atunci nu vă vaccinați”

Medicul Elena Cardaș de la Sanatoriul din Podriga s-a vaccinat împotriva COVID-19. Doctorița a precizat că are încredere în acest ser de imunizare  și s-a pregătit într-un mod special pentru ziua vaccinării.

Totodată, medicul a transmis și un mesaj pentru cei care cred în teoria conspirației.

„În sfârșit a venit și ziua V. De pe la prânz am inceput cu pregătirile . Simțeam ca ziua asta trebuie onorată. Mi-am lustruit botinele . Mi-am făcut manichiura. M-am cochetărit , m-am dat cu cel mai bun parfum. Putin rimel. Putin fixativ… Ce mai încolo și încoace: azi e prima zi de școală. Scoala imunologica. Voi absolvi în aproximativ 4 săptămâni, atunci când corpul meu va fi învățat sa lupte cu virusul. Voi face și testul de anticorpi in februarie ca sa fiu sigura ca totul a mers bine în corpul meu. Sa va spun un secret: corpul nostru stie mai multa medicina și e mai deștept decât toți doctorii din lume la un loc. Asa ca am încredere ca va face treaba bună. În rest… dragi conspirationisti: dacă nu dau semne de viață și nu răspund la mesaje sau la telefon în zilele ce urmează atunci nu va vaccinați. Sigur veți fi răpiți de extratereștri, ca și mine, ghidați de nanochipul tocmai ce mi s-a implantat după cum reiese din fotografie. Preventiv am lasat mancare și apa pentru pisici cat pentru o săptămână… sa fie..”, spune Elena Cardaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *