Medic de la Spitalul Județean, despre vaccinul anti COVID: Poate să fie și cu benzină, că tot îl fac. Era să mor de acest virus

Medicul chirurg Iulian Preda de la Spitalul Județean Botoșani s-a imunizat, luni, împotriva COVID 19. Pentru că a avut o formă gravă a bolii, medicul a declarat că se va vaccina, chiar dacă vaccinul ar fi cu benzină.  

Poate să fie și cu benzină, că tot îl fac. (…) Așa trebuie și trebuie să ne întoarcem la viața de dinainte. Eu era să mor de acest virus, nu numai că l-am avut. 38 de zile de spitalizare, 12 zile de ATI și 11 zile cu cortul pe cap”, a declarat Iulian Preda.

Luni, a început vaccinarea la Botoșani cu personalul medical. Prima persoană care s-a imunizat a fost medicul Monica Adăscăliței, directorul Direcției de Sănătate Publică Botoșani. S-a mai vaccinat și șefa Secției de Boli Infecțioase, medicul Valentina Morocov, dar și alți medici și asistenți medicali.

Dezvăluiri cutremurătoare făcute de un medic din Botoșani care a fost infectat cu COVID-19. „Am ajuns să fiu în stare gravă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *