Societatea comercială Transporturi Auto SA a intrat în insolvență. Tribunalul a anunțat cine va fi administratorul judiciar

transporturi auto sa - botosaniSocietatea comercială Transporturi Auto SA, cea mai veche firmă privată din Botoșani, a intrat, de luni, în insolvență. Firma a intrat în procedură de insolvență la solicitarea administratorului acesteia, Liviu Conțac. 

Tribunalul Botoșani a admis, luni, cererea lui Liviu Conțac, cu toate că procedura a fost contestată, inițial, atât de familia acestuia, cât și de creditorii firmei.  Instanța a decis că administratorul special al Transporturi Auto SA Botoșani, pe perioada insolvenței, va fi lichidatorul Alina Rusu.

Citește și: Bombă în lumea afacerilor! Una dintre cele mai mari firme din Botoșani a cerut insolvența

Solutia pe scurt: Ia act de renunţarea la judecata cererilor de opoziţie şi de deschidere a procedurii insolvenţei formulate de creditorii Conţac Bogdan Ionuţ , SC. 07 CCC SRL şi SC CON 2000 SRL. Admite cererea debitoarei SC Transporturi Auto SA. Califică cererile de deschidere a procedurii de insolvenţă formulate de creditoarele CEC Bank SA, SC Sancos SRL şi SC Colstrade Coldrum SRL, drept declaraţii de creanţă. În temeiul art. 71 alin. 1 teza I din Legea 85/2014, Dispune deschiderea procedurii generale de insolvenţă a debitoarei SC Transporturi Auto SA În temeiul art. 73 rap. la art. 45 lit. d) teza a II -a din Legea 85/2014, Desemnează în calitate de administrator judiciar provizoriu pe CII Rusu Alina care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 58 din lege, cu un onorariu provizoriu de 3000 lei.

 

Bombă în lumea afacerilor! Una dintre cele mai mari firme din Botoșani a cerut insolvența

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *