Bombă în lumea afacerilor! Una dintre cele mai mari firme din Botoșani a cerut insolvența

insolventa, stiri, botosaniUna dintre cele mai mari firme din Botoșani și cea mai veche firmă privată din județ a cerut insolvența. Este vorba de societatea comercială Transporturi Auto SA, firmă administrată de omul de afaceri Liviu Conțac. Aceasta a depus, miercuri, la Tribunalul Botoșani cererea de intrare în insolvență, urmând ca instanța să se pronunțe pe 7 decembrie în acest dosar. 

Societatea Transporturi Auto a fost prima firmă înființată în Botoșani după Revoluție. Ea a fost înființată de Constantin Conțac, devenind în câțiva ani una dintre cele mai importante firme de transport marfă, dar și de construcții de drumuri.

Anul trecut, Transporturi Auto SA, care are peste 100 de salariați, a înregistrat o pierdere de 2,8 milioane de lei, la o cifră de afaceri de peste 29 de milioane de lei. 

 

One thought on “Bombă în lumea afacerilor! Una dintre cele mai mari firme din Botoșani a cerut insolvența

  1. Acest ,,biznismen” mafiot si puscarias, ar trebui sa recidiveze. Filozofia lui de a face afaceri se confunda cu iobagia . Nu mai folositi termenul de ,,oameni de afaceri”, cand vorbiti de acesti semianalfabeti medievali. Dl Liviu CONTAC, are ca ghid de afaceri doar apetitul pentru puterea ancestrala . Credeti-ma, ca daca nu-i lasa al sau tata, samanta de la care sa porneasca, era un inginer mediocru ce s-ar fi luptat pentru salariul mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *