Șoferul împușcat mortal la Botoșani fusese condamnat pentru trafic de minori

Șoferul fugar, care a murit după ce a fost împușcat de polițiști în urma unei urmăriri ca-n filme, era un cunoscut al Poliției. În 2015 a fost condamnat la 6 ani închisoare cu executare pentru trafic de minori, dar a fost eliberat condiționat în 2017.

Polițiștii Secției 3 Popricani, județul Iași, au fost sesizați prin 3 apeluri 112, despre un șofer care s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice.
Patrula a interceptat mașina în trafic, însă la vederea polițiștilor, șoferul a mărit viteza și s-a deplasat spre județul Iași. Pe parcursul urmăririi șoferul a reușit să spargă mai multe baraje, a lovit mai multe autospeciale de poliție punându-le în pericol viața agentilor de politie. Pe raza județului Botoșani însă, șoferul a pierdut controlul autoturismului și a ieșit de pe carosabil.
S-au tras 17 focuri de armă în plan vertical dar și în direcția pneurilor.

Pericolul reprezentat de șoferul fugar a fost unul deosebit, prin maniera agresivă și riscantă în care conducea autoturismul. În urma impactului, șoferul a suferit mai multe vătămări și la scurt timp acesta a decedat. Nu avem mai multe detalii la acest moment însă modul de acțiune al politistilor a fost ireprosabil”, susțin sindicaliștii Europol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com