FOTO & VIDEO Alertă într-o localitate din Botoșani! Un bărbat a fost împușcat de un polițist după o urmărire ca-n filme (Update)

S-a dat alarma, joi, în localitatea Cotu, din comuna Copălău. Un șofer care circula dispre Flămânzi cu o mașină înmatriculată în Belgia a fost împuscat de un agent după o urmărire ca în filme.

”Un echipaj de poliție de pe raza orașului Flămânzi a fost sesizat de polițiști din cadrul IPJ Iași despre faptul că se află în urmărirea unui autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit la semnalele acestora si exista posibilitatea să se afle sub influența băuturilor alcoolice, reprezentând astfel un pericol pentru traficul rutier”, a precizat Delia Neniscu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.
Trei echipaje de poliție aflate în teren, pe raza orașului Flămânzi, au încercat interceptarea autoturismului în trafic, însă conducătorul auto a intenționat să intre în coliziume cu autospecialele, impactul fiind evitat în ultima clipă de către polițiști.

S-a procedat la urmărirea acestuia, fiind executate focuri de avertisment în plan vertical și ulterior înspre pneurile autoturismului. Ca urmare a executării focurilor de armă, conducătorul auto a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un șanț, de marginea drumului”, a mai spus Nenișcu.
Polițiștii au acordat conducătorului îngrijiri medicale, solicitând, totodată,  intervenția unei ambulanțe la fața locului.
Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani. Șoferul se află în stare gravă, fiind resuscitat.

 

video BotisaniNews sofer impusact9cfe3a438cf

 

 

3 thoughts on “FOTO & VIDEO Alertă într-o localitate din Botoșani! Un bărbat a fost împușcat de un polițist după o urmărire ca-n filme (Update)

  1. La faza asta cred ca politia a pus în pericol viața altor participanți la trafic lipsă de profesionalism în a opri o mașină putea fi oricine din sens opus și întra ala în mine ce pretenții sa ai de la politia flămânzi

  2. este parerea ta si una din pacate nepotrivita. Politia a gestionat foarte bine situatia. sper sa fie un exemplu pt cei care mai subestimeaza indicatiile. Daca facea asta in USA , nu ajungea pana la Flamanzi prostanul betiv si idiot.

  3. Dl. Marius dacă tot eşti lingău de USA…doresc să am aceleaşi drepturi ca acolo. Să nu uităm că în SUA 7 din 10 indivizi au fost încarcerați cel puţin o singură dată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *