VIDEO Noi imagini cu urmărirea terminată cu o tragedie la Copălău. Șoferul a murit împușcat după o goană teribilă

Au apărut noi imagini surprinse de camerele de supraveghere, de la urmărirea de joi după-amiază, de la Copălău. Bărbatul care a fost împușcat de un agent de poliție după ce a refuzat să oprească mașina la semnalele polițiștilor a murit. Acesta avea 34 de ani, de loc din  Iași. Când a ajuns echipajul de la Ambulanță, șoferul era în stop cardio-respirator

Am ajuns la locul solicitării unde am găsit un conducător auto. Am purces la extragerea acestuia. Era în stop cardio-respirator . Am început manevrele de resuscitare, din păcate fără reușită. Pacient tânăr, de 34 de ani, cu plagă prin împușcare ”, a declarat medicul Georgiana Lazar.

Evenimentul a avut loc, joi la amiază, pe raza localității Cotu, Copălău.

Un echipaj de poliție de pe raza orașului Flămânzi a fost sesizat de polițiști din cadrul IPJ Iași despre faptul că se află în urmărirea unui autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit la semnalele acestora si exista posibilitatea să se afle sub influența băuturilor alcoolice, reprezentând astfel un pericol pentru traficul rutier.

Trei echipaje de poliție aflate în teren, pe raza orașului Flămânzi, au încercat interceptarea autoturismului în trafic, însă conducătorul auto a intenționat să intre în coliziume cu autospecialele, impactul fiind evitat în ultima clipă de către polițiști. S-a procedat la urmărirea acestuia, fiind executate focuri de avertisment în plan vertical și ulterior înspre pneurile autoturismului.

Ca urmare a executării focurilor de armă, conducătorul auto a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un șanț, de marginea drumului. Polițiștii au acordat conducătorului îngrijiri medicale, solicitând, totodată,  intervenția unei ambulanțe la fața locului.  Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *